Art Artist People Streets

Walls and Murals

(Denne Artikel Er Sidst Opdateret Den: 31. juli 2018)

Walls & Murals

Underjordiske vægge i NY. Der er loads af Art i New Yorks undergrundsbane det er kun et spørgsmål om, hvilken retning du tager derefter stige ind i et tog i undergrundsbanen. Jeg har prøvet at samle nogle af dem på mine sider, streetart er ofte overset som en kunstform. Men kunstneren kan meget vel være ekstremt dygtig, lad mig nævne street art-kunstnere som Beau Stanton som eksempel på en artist som er meget højt profileret i hele verden, ikke kun for streetart, men også som en allround kunstner.

En tværfaglig kunstner, Stantons værker tager form af malerier som f. eks, vægmalerier, store anlæg, farvet glas, og multimedia animationer. Med fokus på omhyggelig teknik og håndværk, er Stanton arbejde stærkt informeret af historiske ornamentik, religiøs ikonografi, og klassisk maleri. En stor interesse i ikoniske visuelle symboler og jungianske arketyper ofte er grundlaget for hans billeder.

Stanton er oprindeligt fra Californien, hvor han studerede Illustration på Laguna College of Art and Design. Han flyttede til New York efter eksamen i 2008, hvor han fortsætter med at bo og arbejde i Red Hook, Brooklyn konstant inspiration fra lokale nautiske historier. Hans arbejde er for nylig blevet vist i en 12. århundrede krypt, om Berlinmuren, en Fiat 500, og i gallerier verden over.

Related posts

Follow Your Dream

admin

Flash Mob Bilka, Esbjerg

admin

Adobe After Effects

admin

Skriv en kommentar

Log ind

X

Register

Read more:
Wrong side of Heaven

  Five Finger Death Punch Wrong side of heaven, righteous side of hell, en video der rykker tænder ud. Jeg...

Close