Image default
SEO Tips og Tricks Wordpress Support

SEO Hvorfor

(Denne Artikel Er Sidst Opdateret Den: 29. juli 2018)

Hvad er SEO?

…Hvorfor har jeg brug for det

Velkommen til lidt om SEO! Ligegyldigt hvor meget du ved om søgemaskine optimering, kan du aldrig vide nok! SE LYSET.. SEO optimering er en simpel nødvendighed.

1.. Hvad er Search Engine Optimization, og hvorfor har jeg brug for det?

 

Søgemaskine optimering, SEO for kort, er den praksis konfiguration, udvikling og vedligeholdelse af din hjemmeside med tanken om besøgende skal kunne finde din hjemmeside via søgemaskiner. Jeg plejer ikke at gå ind i alle detaljer, men SEO er ikke bare forbedrer din placering på søgemaskinerne, det gør også dit Websted er nemmere at navigere, mere tilgængelig og mere tiltrækkende for dine besøgende.

Great SEO tager tid, kræfter, praksis, og måske lidt held – men selv hvis du ikke er interesseret i en betydelig indsats for at formilde søgemaskinens guder ja, så skader det aldrig at udvikle gode vaner tidligt. Det betyde at hver gang du opretter en ny artikel eller side så bør du i samme omgang også SEO optimere artiklen.

 

2..Masser af SEO Plugins

På wordpress.org finder du alle de plugins du kan ønske dig som gør det nemmere at opdatere dit websted med SEO den ene bedre end den anden de mest anvendte er blandt andet:

 

SEOPressor

SEOPressor er en alt i én og virkelig en af de mest magtfulde wordpress SEO plugin der nogensinde er bygget. Det har magt til at administrere alle dine sider, indlæg, brugerdefinerede indlæg formater eller i enkle vendinger dit komplette website.

et har indbygget søgeords research værktøj, der giver dig mulighed for at finde lange hale søgeord. Du kan også bruge dens træk og slip funktionalitet for at indsætte søgeord til dit indhold med et enkelt klik. Denne funktion hjælper med at spare 15 til 20 minutter pr indlæg, som du normalt spilder

Det har også magtfulde post og side analyse algoritmer, som beregner SEO stat af dit indhold. Så det giver dig rating på 100 basis. I denne analyse kontrollerer det du har H1, H2, H3 tags. Derefter kontrolleres for både udgående og interne forbinder, det tjekker selv dine billeder, og om den har alternative og titel-tag eller ej. Det kan endda tilbyde dig funktionalitet til at automatisere opgaven med at tilføje alternativ tekst ved at tildele titlen i sin indstillings side.

SEOPressor leveres også med kraftfulde intern forbindelses funktion, som giver dig mulighed for at tildele en bestemt sammenhæng med et bestemt ord eller en sætning.

Dette plugin hjælper også til at gøre dit websted mere socialt venlige ved at tilføje Facebook åben graf og twitter meta data-tags. Det har indbygget understøttelse af udvidet uddrag.

 

WordPress SEO ved Yoast

Med over 4,5 millioner plus downloads og med en gennemsnitlig 4,7 stjerner over 5, dens den næstbedste plugin i sin kategori. Dette plugin er udviklet af SEO ekspert Joost de Valk. Faktisk er han ikke bare en simpel SEO specialist, men er også en blandt de bedste plugin udvikler. Hans opfindelse bliver brugt af nogle berømte hjemmesider og online magasiner som Mashable, thenextweb og andre.

WordPress SEO ved yoast plugin omfatter også en mulighed for at integrere den nyeste Facebook åbne graf og twitter metadata for at gøre dit website mere socialt venlige. Men dens vigtigste funktion er den on page analyse, som er drevet af Linkdex. Og jeg kunne blive ved der er så mange at det er en jungle. Så jeg vil anbefale at du selv finder det plugin du har det bedst med, jeg vil dog lige nævne Click & Go SEO som nok er det plugin der kræver mindst af dig, et simpelt og dog effektivt seo plugin. Eller All in one SEO Pack

Related posts

Hvad er den bedste måde til at administrere adgangskoder for WordPress

admin

Work in Progress!

admin

Får du ofte en 404 fejl

admin

Skriv en kommentar

Log ind

X

Register

Read more:
password-managers
Hvad er den bedste måde til at administrere adgangskoder for WordPress

  Hvad er den bedste måde til at administrere adgangskoder for WordPress Begyndere Har du nogensinde følt dig overvældet af...

Close