Image default
Artikler Blog Wordpress Support

Post & Indlægstyper Reorder!

(Denne Artikel Er Sidst Opdateret Den: 10. august 2018)

Post & Indlægstyper Reorder!

Hvis du har det som jeg og har arbejdet med WordPress i mange år er du vildt træt af den metode som WP  Frameworrk anvender indlæg, portfolio med videre på. Det er nemlig ikke ligetil at ændre rækkefølgen på disse elementer indtil nu! Med Plugin’et Post Types Order er det en leg selv at bestemme over hvilken rækkefølge man ønsker ens indlæg skal komme i.

Post Types Order

Over 1.900.000 Downloads og nær en perfekt rating ud af 150 anmeldelser.
Et kraftfuld plugin, Bestem selv rækkefølgen af Indlæg og post Typer objekter ved hjælp af en træk og slip del sorteres disse elementers kapacitet.

Ordren kan tilpasses inden for standard WordPress indlæg typen arkiv liste side eller en separat Re-Order interface, der viser alle objekter. Det gør det muligt at reorder stillingerne for eventuelle brugerdefinerede indlæg typer, du definerede, herunder standard Indlæg. Du kan også vise de stillinger inde i admin interface sorteres pr din nye slags. Indlægs rækkefølge har aldrig været nemmere.

Brug:

Installer plugin gennem Installer plugin interface eller ved at uploade den post-typer-ordre mappe til din / wp-content / plugins / mappe.
Aktiver Post Order plugin. En ny indstilling side vil blive oprettet inde under Indstillinger> Indlæg Typer Re-Order, så nemt at bruge og en dejlig ting selv at have muligheden for at bestemme.

 

In three words I can sum up everything I’ve learned about life: it goes on.”
― Robert Frost

 

Related posts

Copenhagen Street Art

admin

Domænet & ting der giver mening.

admin

Hvad er den bedste måde til at administrere adgangskoder for WordPress

admin

Skriv en kommentar

Log ind

X

Register

Read more:
7 tricks til at komme i flow

  7 tricks til at komme i flow Få superkræfter og krystalklart fokus med flowteknik Har du hørt om flow?...

Close