Image default
Grandts.Media Infosider

Omrokeringer! Foto siden er flyttet

(Denne Artikel Er Sidst Opdateret Den: 31. juli 2018)

Omrokeringer! på www.grandts.com

Som med så meget andet igennem www.grandts.com historie som domæne, er denne side som indeholder blog, artikler flyttet ind under sit eget subdomæne. Jeg gør det ikke for at forvirre mine besøgende, men når man har nyt og gammelt man gerne vil fremvise kræver det somme tider at man laver tingene om. Så derfor er siden med Photo, artikler, reviews af kameraer, tips & tricks til fotos flyttet over på  pixels.grandts.com

 

Flyttes i løbet af august måned

Det er ikke særlig nyttigt, bare at flytte for at flytte, men jeg vil gerne bruge min forside til det jeg brænder allermest for udover naturligvis foto. Som det vil være tidligere besøgende bekendt så er design i alle former der mit største fokus ligger. Jeg er pt: i gang med at forberede flytning og omrokeringer. Derfor er foto siden flyttet til det nye subdomæne pixels.grandts.com

 

Siden vil naturligvis stadig blive tilføjet nyheder omkring, cams, reviews, tips & tricks til foto fremover blot på sit helt eget subdomæne. Med mange historier at fortælle og design at showcase vil udgangspunket for www.grandts.com være til stadighed at opdatere mine besøgende på det design jeg arbejder med til daglig. Jeg vil også starte op på en ny blog, denne vil være at finde på et nyt subdomæne, således at www.grandts.com vil være dit udgangspunkt for besøg rundt på hele mit domæne. Der vil således være noget for enhver smag hvis man har interesse i enten design, blog & artikler, foto siden og formodentligt andre former for relaterede emner.

 

Se intro for Pixels Nu

 

 

 

Related posts

Work in Progress!

admin

The Art of being honest!

admin

Fablen om Løven & Myren..

admin

Skriv en kommentar

Log ind

X

Register

Read more:
Fablen om Løven & Myren..

Fablen om Løven & Myren..   Der var engang en myre, der hver morgen mødte tidligt på arbejde og straks...

Close