Image default
Grandts.Media Infosider

journalen.grandts.com et nyt subdomain

(Denne Artikel Er Sidst Opdateret Den: 31. juli 2018)

journalen.grandts.com et nyt subdomain

 

Fokus på indhold og tekst

Som med så meget andet igennem www.grandts.com historie som domæne, har denne nye side / sub domæne journalen.grandts.com sit eget sted. Jeg vil her udelukkende samle artikler omkring ledelse, job, miljø, sundhed, support for WordPress og en  helt masse andre artikler, skriblerier fra min hånd på et sted.

Pixels & Foto

Det er ikke særlig nyttigt, bare at flytte for at flytte, men jeg vil gerne bruge min forside til det jeg brænder allermest for udover naturligvis foto. Som det vil være tidligere besøgende bekendt så er design i alle former der mit største fokus ligger. Jeg er pt: i gang med at forberede flytning og omrokeringer. Derfor vil foto siden fremover være at finde på dets nye subdomæne pixels.grandts.com

 

Siden vil naturligvis stadig blive tilføjet nyheder omkring, cams, reviews, tips & tricks til foto fremover blot på sit helt eget subdomæne. Med mange historier at fortælle og design at showcase vil udgangspunket for www.grandts.com være til stadighed at opdatere mine besøgende på det design jeg arbejder med til daglig. Jeg vil også starte op på en ny blog, denne vil være at finde på et nyt subdomæne, således at www.grandts.com vil være dit udgangspunkt for besøg rundt på hele mit domæne. Der vil således være noget for enhver smag hvis man har interesse i enten design, blog & artikler, foto siden og formodentligt andre former for relaterede emner.

 

Se intro for Pixels Nu

 

 

 

 

Related posts

Omrokeringer! Foto siden er flyttet

admin

Fablen om Løven & Myren..

admin

The Art of being honest!

admin

Skriv en kommentar

Log ind

X

Register

Read more:
Wrong side of Heaven

  Five Finger Death Punch Wrong side of heaven, righteous side of hell, en video der rykker tænder ud. Jeg...

Close