Image default
Artikler Blog

Domænet & ting der giver mening.

(Denne Artikel Er Sidst Opdateret Den: 31. juli 2018)

Domænet & ting der giver mening.

Nu har jeg efterhånden gennem flere år skullet opdatere en masse sub domæner med nyt materiale, men har erkendt at får at få mere tid til udvikling og nye tiltag, er det bedste skud at holde mine subdomæner på et minimum. Det er en svær øvelse at håndtere at skulle lave nyt på mange samtidig domæner. Derfor vil kræfterne blive lagt på at opdatere mine 3 hoved domæner som fremover vil være www.grandts.com , journalen.grandts.com (som jeg allerede er gået i gang med) samt pixels.grandts.com . However! jeg vil gerne fortælle omkring de Themes og projekter jeg har lavet gennem årene, så den side vil jeg lave som en seperat kategori under disse sider, altså sker der som vanligt masser at nyt på mit domæne. Jeg har dog overvejelser omkring at lave et helt subdomæne om til udelukkende at indeholde de mange ting jeg gerne vil skrive omkring (man må gerne læse en blog), men det vil formodentligt først bliver omkring 1′ kvartal 2019. Jeg ville naturligvis gerne have den op at køre her i 2018, men forventet er det ikke dog. Selv om jeg dog vil arbejde på at jeg når dette
 
Så fremover vil mit fokus være på at udbygge disse 3 hoved domæner, sørge for de er aktuelle og up to date. Resten af mine subdomæner  vil kun spille en rolle i at fungere som show cases for mit tidligere design. Både når det gælder tidligere versioner af www.grandts.com  & i særdeleshed når vi taler om at der opstår huller i links til sider som ikke længere eksisterer. Med så meget design der er lavet gennem de sidste 10 år, er det en stor opgave at skulle starte med at linke “rigtigt” til gamle sider som enten er flyttet, eller for den sags skyld helt fjernet. Så når tiden engang er til det vil jeg opdatere disse tidligere versioner med korrekte links (læs når jeg syntes jeg har fornuftig overskud til dette) Tak for din tålmodighed som besøgende.

 

 

Jeg håber du kan hente inspiration til selv at starte med at eksperimentere med design. Mit mål er sådan set kun at give dig inspiration, hvorvidt du har mod på selv at starte en side op er op til dig, men du får dog trods alt et bredt udvalg af visuelle sider,  du kan trawle igennem. Tag det du syntes kan bruges og efterlad gerne en kommentar til mig.

 

Related posts

Copenhagen Street Art

admin

Er Flash Død?

admin

7 tricks til at komme i flow

admin

Skriv en kommentar

Log ind

X

Register

Read more:
Copenhagen Street Art

    Måske har du allerede bemærket de friske billeder på Københavns gader, især omkring Kødbyen i Vesterbro. Disse vægmalerier...

Close