About Artikler author columnists Ikke-kategoriseret

Copenhagen Streetart 2

(Denne Artikel Er Sidst Opdateret Den: 31. juli 2018)

“You’ve gottadance like there’s nobody watching, Love like you’ll never be hurt, Sing like there’s nobody listening, And live like it’s heaven on earth.”

- William W. Purkey.

 Hvis du har været i København for nylig, har du måske stødt på nogle af byens smukke vægmalerier. En af dem er skabt af kunstneren ROA fra Belgien, som er en mester i at få dyrene til at se live ud på vægmalerier. En multi-diciplinær artist, ROA’s work tager form på mure og bygninger, stort skalerede dyr, og, multimedia animationer.  Fokus er på meticulous technique and craft, ROA’s arbejder er stærkt inspireret omkring at få dyr til at virke som om de er levende.

ProjektOutdoor Surface” har 6 godt anerkendte muralist kunstnere, og jeg er glad for at kunne præsentere dem for dig her på mine sider. Sidst jeg besøgte disse Murals var det Work In Progress, det vil sige at de sikkert for nuværende er lavet færdige i sit endelige shape & form….

All photos Credit and ©  by Henrik Haven og Søren Solkær.

 

 BYGNING LIGGER PÅ GASVÆRKSVEJ 34:

 

ROA er fra Belgien og en mester i at tegne, male dyr der ser eksotiske og levende ud. Hans seneste værk er placeret på en skolebygning. 

 

 

Besøg ROA

 

 

Related posts

Post & Indlægstyper Reorder!

admin

Projekter på Grandts

admin

Domænet & ting der giver mening.

admin

Skriv en kommentar

Log ind

X

Register

Read more:
Wrong side of Heaven

  Five Finger Death Punch Wrong side of heaven, righteous side of hell, en video der rykker tænder ud. Jeg...

Close